divendres, de juny 16, 2006

Pre Pels Camins dels Matxos

Hola de nou!

Després de les 3 caminades anteriors seguides i d'un merescut descans el cap de setmana anterior, tornem a la CCCR.

Aquest cop, el Centre Excursionista de Torelló ha inclòs aquesta mítica marxa a la CCCR. Comencem pel principi. Pels no avesats, us avanço que un matxo és això:


No és un ruc, ni un ase, ni un guarà, ni una mula, ni un cavall. És un MATXO. I si no ho he entès malament, és un creuament entre un ruc i una euga, de manera que surt un animal molt fort, robust i amb una gran resistència.

Doncs bé, suposo que el recorregut que ens proposen els de Torelló deuria discórrer per camins que feien servir aquestes bèsties per treballar a la muntanya.

El recorregut és de 61km i un desnivell de 6390m. Us adjunto un desnivell.

Com podeu veure, passa per llocs tant emblemàtics com són el PuigSacalm i l'hermita de Cabrera. També podreu veure trans en "gris" perquè són opcionals. El recorregut és un gran cercle d'on surten anells, de manera que la gent pot fer el cercle principal, o incloure els anells complementaris per a fer el PuigSacalm i Cabrera. Si fas tot el recorregut s'anomena "Camí dels Matxos".

Pel què he llegit, hi ha trams bastant durs, amb fortes pujades-grimpades, amb escales a Cabrera (ja l'he feta aquesta jo) i amb una baixada que té cordes fixes, o sigui que fa una mica de respecte tot plegat (us asseguro que quan portes 30 o 40km a les cames, el pas més fàcil s'et fa força difícil)

Jo físicament no estic recuperat del tot de la cadera, o sigui que començaré suau, amb la meva "umbrel·la" i ja veurem cap al final com respòn el cos.

La travessa és el diumenge 18 i comença ben d'hora (6:30h), o sigui que al migdia tocarà soleiada. També coincideix amb el referèndum, però jo que soc persona previsora, ja vaig votar per correu :D

I també us puc avançar que és la darrera travessa que faré amb la vintena d'anys, perquè el dilluns 19 en faré 30 i canviaré de desenes. Serà doncs, una travessa molt especial, pel recorregut i pel moment de celebració.

Ens veiem després de la marxa.

Mai enrere!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bueno, efectivament demà fas 30 anys!!! Ho celebrarem a caseta descansant de la cursa i amb els teus amics. Però també veurem Espanya, vale...??? esperant que perdi, va...això sí...jiji
Ah, per cert, i et faré 2 regalitus:
1- Aquestes botes de futbol que ningú en 30 anys t'ha regalat. Seran les botes amb les que aprendras (fora d'edat per trionfar, això sí) a jugar.
2- Un muntatge de video guay sobre aquesta cursa per acomiadar els 30 anys. Ja espero que arribis per començar-lo.

Molts petons,
Núria.

3:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home